miercuri, 19 februarie 2020

Paste Carbonara cu sunca

Ingrediente

  • 1 punga paste
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura unt
  • 200 g bacon
  • 100 g sunca presata
  • ciuperci la borcan
  • 50 g branza topita
  • 150 g smantana
  • sare si piper

Mod de preparare

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă:

Se pun pastele la fiert (orice fel de paste) in apa clocotita cu putina sare.

In timp ce pastele fierb, intr-o tigaie se pun uleiul si untul (se pune ulei pentru a nu se arde untul)peste care se adauga bacon-ul si sunca presata taiate jullien(fasii mici). Dupa ce au prins putina culoare se pun si ciupercile taiate mic. Se mai lasa 2-3 min. si se adauga branza topita apoi smantana sa se lege tot. Se lasa 2-3 min. apoi se pun si pastele scurse si se amesteca tot. La alegere se poate pune parmesan dupa ce au fost puse in farfurie.

Dupa ce s-au racit sunt foarte bune daca le puneti intr-un vas yena, mai adaugati putina smantana si se tin 5-10 min in cuptorul incins.

Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Paste Carbonara cu sunca

Ingrediente 1 punga paste 1 lingura ulei 1 lingura  unt 200 g bacon 100 g sunca presata 6  ciuperci  la borcan 50 g branza topita ...