miercuri, 19 februarie 2020

Paste carbonara

Ingrediente

  • spagheti,sau[penne],smantana,kaiser

Mod de preparare
Pastele se fierb,in apa clocotita cu sare,kaiserul se caleste in untul incins cu ciupercile,pana se inmoaie.Dupa ce s-au fiert pastele se scurg de apa si se adauga peste kaiser si ciuperci,amestecandu-se incet.Cascavalul se rade pe razatoarea fina si se adauga peste ingrediente se lasa sa se topeasca dupa care se adauga smantana ,putina sare dupa gust si se rastoarna pe o farfurie sau un platou.Se servesc calde cu cateva frunze de patrunjel verde deasupra daca preferati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Paste Carbonara cu sunca

Ingrediente 1 punga paste 1 lingura ulei 1 lingura  unt 200 g bacon 100 g sunca presata 6  ciuperci  la borcan 50 g branza topita ...